Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TÉMA: "Komorowski Miał Już Poparcie Celebrytów, Któ

"Komorowski Miał Już Poparcie Celebrytów, Któ 9 éve 11 hónapja óta #238

Pearson oferuje szeroką gamę międzynarodowych egzaminów dla wszystkich grup wiekowych, na wszystkich poziomach zaawansowania językowego. Brak roamingu krajowego w usłudze Internet Bez Limitu, która jest bardzo istotnym elementem nowej Formuły (punkt IV.1). Jeśli jednak pogrzebiemy w regulaminie usługi, znajdziemy tam zapis prawie operatora do obniżenia prędkości transmisji danych do 2 Mb/s (pobieranie) i 384 kb/s (wysyłanie) po przekroczeniu przez nas limitu 100 GB (punkt V.4). Okazuje się więc, że jakiś odgórny limit jednak ustalono. Niekiedy można oglądać wideo bez wcześniejszego zarejestrowania się w serwisie.

I po co te LTE w tym wypadku... Ja w T-Mobile za 50 zł miesięcznie mam 50 GB i też w LTE, więc nie wiem po co się pchać w sidła tej niedorobionej sieci. Łykasz to co ci napisali, a w regulaminie wyraźnie pisze, że do 2 Mb/s i jest to górna granica prędkości; równie dobrze może być 32Kb/s. Piszę teraz na kompie, w tle gra muzyka z ampli też z netu, a w drugim pokoju oglądają film na TV też z netu. Owszem w ciągu 3 dni na plus online wykazało mi zużycia więcej 1,72 Gb dziennego i Jurassic World napisy 0,66 nocnego niż program na kompie. Też zakupiłem internet w CyfrowyPolsat bez limitów najdroższą opcję wybrałem i byłem zapewniany że żadnych ograniczeń nie będzie.

W plusie nie mam u siebie nawet zasięgu lte taki biedny ten plus, niech sobie wsadza swoją oferę, bez limitu, w play przynajmniej mam zasięg i to dość dobry 40mb/s wysyłanie 10mb/s rewelacji nie ma ale lepsze to niż 5mb/s. Jednym zdaniem mogę być ograniczony do prędkości nawet 32Kbs zaraz po przekroczeniu Jurassic World lektor kinomaniak umownych 30GB. Przejście - naprawdę mocny horror, za którego obejrzenie nie zapłacisz nawet złotówki.

Odnosząc się do przesłanej korespondencji, informuję, że sam poziom zasięgu nie jest jedynym czynnikiem decydującym prędkości Internetu w danej lokalizacji. W Play 4g Lte bez limitów Wielka Ściema blokują po pobraniu 100 giga!!za 79,99 to jest jakaś kpina Bez limitów-na co mi 4g LTE skoro blokują do 2mb/s do bani nie dajcie sie oszukać bo to jawne oszustwo A 4G DO 100 giga to jakaś masakra Play to naciągacze i tyle więcej się nie dam wrobić i nic od nich nie wezmę nawet ulotki! Lie to Me, romans dostępny za darmo i bez logowania na eskaGO to najgłośniejszy Jurassic World caly film cda pl Johna Stewarta Mullera.

Oglądaj w 100% Bezpiecznie i anonimowo - Serwis ExtraPLAY powstał z myślą miłośnikach Jurassic World film po koleiów online - na naszym serwisie bez rejestracji, otrzymujesz możliwość oglądania tysięcy Jurassic World film online napisy plów Jurassic World online pl hd bez podawania żadnych danych osobowych, nicków czy adresów mailowych a każdy z Jurassic World caly film cz 1ów możesz obejrzeć bez limitów. Rzecznik Play, Marcin Gruszka, poinformował na swoim blogu tym, że już więcej nie skorzystamy z nielimitowanego transferu w LTE po doładowaniu Play Online na Kartę kwotą 30 zł. To właśnie z tej promocji korzystałem do tej pory używając Internetu mobilnego w tablecie. Od tej pory każde doładowanie za 30 zł zaowocuje uzyskaniem 6 GB danych do wykorzystania.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Oldal elkészítésének ideje: 0.099 másodperc
Az oldal motorja a Kunena Fórum ::