Podsumowując - jeżeli nudzą już was klasyczne westerny albo w ogóle jeżeli liczycie na komedię najwyższych lotów to sięgnijcie właśnie po " Butcha i Sundance'a ". Generalnie zgadzam się z recenzją poza jednym: ''Scott otrzymał budżet w wysokości 130 milionów dolarów, dlatego pod względem scenografii i batalistyki jego dzieło należy do pierwszej ligi.'' Scenografia i batalistyka jak na taki film jest
spandzbob na suchym lądzie za darmo oglądaj bardzo kiepskim poziomie. "Polski dystrybutor filmu - Kino Świat - bez wiedzy twórców zlecił wykonanie dubbingu do filmu, który oryginalnie pozostawał niemy. Po reakcji ze strony twórców, kopie filmu zostały wycofane z dystrybucji kinowej w Polsce" za wikipedią
I niestety ku rozpaczy tak właśnie to wygląda w kinie. Może i oglądanie widowiskowych scen na ekranie jest przyjemne, ale już nic poza tym. Czas w kinie szybko zleciał, ale niedosyt pozostał, zważywszy, że zrobiłem sobie maraton wszystkich poprzednich części Die Hard, na deser miała być 5 część, gorzki smak tego deseru. Mimo wszystko nie żałuję, tylko nie porównuję.... Bardzo trafna recenzja Dla mnie ta seria skońcZyła się na 3ce 4 była słaba a 5 to juz beznadzieja, czyli 6 pewnie zrobi Uwe Boll aby utrzymać tendencje spoadkową
Niebanalny moralitet Wielkim Mistrzu Szu. To wydarzenie jakich mało w polskim kinie. Film ma wydźwięk uniwersalny. Karol (uczeń Szu) poznaje całą grę, ostatnia lekcja to lekcja porażki - Szu może powiedzieć "teraz znasz juz wszystko" (te słowa nie padają) ("to jest poker"). Zaraz potem Szu ginie. Nie wiemy kto zabił, ale aż się prosi, żeby powiedzieć "to jest zycie" teraz Szu zna już całość (ostatnia lekcja to porażka - śmierć). Film jest wybitny, ponieważ twórcom udało się osiągnąć wydźwięk mądrościowy, przekraczający wąskie ramy tematu.. Mędrzec. Szu, na wzór więlkich mędrców Wschodu (również jednosylabowych Imionach) czyni ze swojego życia grę, która rozgrywa do końca. Poznaje wszystko i pozostawia ucznia.
Gdybym ten komentarz przeczytała wcześniej, to pewnie filmu bym nie obejrzała! A byłoby szkoda! Bo film - mimo pewnych niedociągnięć - jest fajny, ciekawy w oglądaniu i ma przesympatyczne zakończenie! Tak jak wielu przedmówców mam wrażenie, że to remake "Moon". Lepsze, miłe dla oka efekty specjalne, ale brakuje tamtej głębi, która moim zdaniem powinna być obecna przynajmniej w "rewelacyjnych" i "arcydziełach" Pan krytyk jak zwykle uderza w wysokie tony; dystrybutorzy filmów muszą nieźle płacić, bo jeszcze ani razu nie napisał Pan recenzji "negatywnej" - ostatnia dotycząca filmu "Jeździec znikąd" była totalnym przegięciem.
Uważam, że " Rambo. Pierwsza krew " jest filmem ponadczasowym, gdyż obecnie w nie lepszy sposób traktuje się weteranów wojennych. Film porusza niełatwy do rozwiązania problem radzenia sobie ze skutkami wojny, jej wpływem na dalsze życie żołnierza w cywilu. Weterani tacy jak John chcieliby spokoju, a nie krytyki obywateli, która powinna być co najwyżej skierowana w stronę rządu, a nie żołnierzy. Walkiewicz: 5 dla znakomitego "Interstellar", a 7 dla gniotowatego "Exodusa"? : Koniec: polska krytyka to dno. Jeden Sobolewski wiosny nie czyni.
Nie zgadzam się z wiekszością opiniujacych recenzję. jest dobra, dotyka wszystkich kwestii filmowych i w mojej ocenie zachęca do obejrzenia. Proszę mi powiedzieć jak ktos może oceniać recenzję bez zobaczenia filmu?! A sa tu tacy... Przeciez nie oceniamy tu rozprawki dla samej rozprawki ale w kontekście do lektury filmu. Ludzie! Naprawde chyba kończyliście szkoły w czasach IV RP! Średni? hmm..szczerze powiedziawszy dawno się tak nie uśmiałam, a obawiałam się,iż może być nietrafiony.. Na szczęscie bardzo pozytywnie się rozczarowałam a słysząc "ryki" śmiechu sali to myślę,że nie tylko ja się dobrze bawiłam

polecam
Moim zdaniem każdy ma prawo śmiać się z każdej sceny w każdym filmie jeśli go rozbawi. Twoja recenzja, mimo że w wielu kwestiach masz racje nie jest na wysokim poziomie. Cała seria jest jedną wielką parodią kinowych hitów. Pod każdym numerkiem podpisało się mnóstwo gwiazd. Jak to opisałeś, typowa głupawka. Nie rozumiem jak można tak nie doceniać czegoś co zostało wyprodukowane dla Ciebie , Ciebie i Ciebie..
Mamy też zabawne scenki z planu bardzo fajnie zmontowane w atrakcyjny klip. Są też wydłużone wersje niektórych sekwencji oraz sceny usunięte i inne dodatki. Prawdziwi fani " Szklanej pułapki 4.0 " powinni czuć się usatysfakcjonowani. Film niby
Spongebob: na suchym ladzie : Szczecin Helios Outlet Park : Siec kin Helios fajny ale czuje niedosyt, w nocnych scenach było niewiele widać, gra aktorska na wysokim poziomie sceneria też ale nie widać było potworów ani po bohaterach że się ich boją, jakby z góry wiedzieli że przeżyją.
Na pokaz prasowy " Ostatniego samuraja " szedłem z pozytywnym nastawieniem. Lubię filmy samurajach, a ponieważ nie goszczą one zbyt często na naszych ekranach, moje oczekiwania względem najnowszego dzieła Edwarda Zwicka były całkiem duże. Nie bez znaczenia był też fakt, że za scenariusz filmu odpowiedzialny by John Logan , współtwórca sukcesu doskonałego " Gladiatora ". " Ostatni samuraj " to dla mnie jeden z filmów "straconej szansy". Pomysł choć nie nowy - wystarczy wspomnieć choćby klasycznego " Człowieka zwanego koniem " czy " Tańczącego z wilkami " - stwarzał duże możliwości na zrobienie epickiego i niebanalnego dzieła, z którego moglibyśmy dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy na temat fascynującego okresu w historii Kraju Kwitnącej Wiśni.
Spongebob: Na Suchym Ladzie - zwiastun filmu - GustFilmowy
Spongebob: na suchym ladzie / The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (2015) - Files4you.org - Forum wielotematyczne
Spongebob: na suchym ladzie
spandzbob na suchym lądzie bez limitu : Siedlce Helios : Siec kin Helios
WARTO: Spongebob: na suchym ladzie (1-min recenzja filmu) - YouTube
Spongebob Na Suchym Lądzie lektor pl cały film
Spongebob: na suchym ladzie - Film
03-09.04.2015 – KINO ILAWA – SPONGEBOB: NA SUCHYM LADZIE
http://timingsolution.net
Spongebob: na suchym ladzie / The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (2015) 720p.BRRip.XviD.AC3...